Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.
Ett arbetsliv som du förtjänar

Att arbeta som sjuksköterska i Sverige och Norge

Gå med i ett av nordens största bemanningsföretag för sjuksköterskor!

Vad är en konsultsjuksköterska?

En konsultsjuksköterska arbetar som konsult istället för att vara anställd av regionen eller vårdinrättningen. Uppdragen är såväl heltidstjänster som deltidstjänster, olika typer av vikariat eller att arbeta tidsbestämda projekt.

Hur blir man en konsultsjuksköterska i Sverige och Norge?

När du ska arbeta i Sverige eller Norge behöver du ha en legitimation för det land du ska arbeta i. Självklart hjälper vi dig med detta! Var än i landet du väljer att arbeta, sköter vi allt det praktiska vad gäller resor och boende. Vi har 100-tals uppdrag över hela Sveriges och Norge, och våra handläggare finns här för dig och står redo att göra det som krävs för att du ska få det du förtjänar. Ring +46 8 120 666 21 om du vill prata direkt med en handläggare. Du kan även maila till finland@lakarleasing.se

Vad tjänar en sjuksköterska i Sverige och Norge?

I Sverige är genomsnittslönen för en konsultsjuksköterska ca. 5 900 EUR i månaden. Lönenivån beror mycket på om man har specialistutbildning inom något område och var någonstans man jobbar – det vill säga både beroende ort och om man arbetar på sjukhus eller vårdcentral. För de som jobbar i Norge är snittlönen ännu högre. Genomsnittslönen för en konsultsjuksköterska som arbetar i Norge är ca 7 400 EUR i månaden.

Specialistsjuksköterskor tjänar mer än grundutbildade sjuksköterskor. Hos oss kan du som specialistsjuksköterska räkna med en lön på mellan 6 000 – 7 000 EUR per månad i Sverige och ca. 7 200 – 8 600 EUR i Norge, beroende på uppdrag.

Hur vill du jobba?

Flexibelitet och frihet är något som lockar många att välja att jobba som konsultsjuksköterska i Sverige och Norge. Oavsett om du vill jobba på heltid, deltid eller enstaka arbetspass. Som ordinarie eller på vikariat.

Uppdragen som konsultsjuksköterska varierar i längd. Vi bemannar många specialistroller och du har möjlighet att välja det jobb som passar just ditt intresse, takt och utveckling.

Två glada läkare och en sjuksköterska som står mot en blå bakgrund.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi diskuterar tillsammans dina tidigare erfarenheter och dina önskemål om arbetsplats. Genom att lära känna dig kan vi komma med förslag på uppdrag som passar just dig. Vi matchar din profil och dina önskemål med spännande uppdrag. Om både du och uppdragsgivaren är intresserade kan du snart börja arbeta på din nya arbetsplats. Vi finns till hands under hela uppdraget, om det skulle uppstå några frågor eller om det är något du vill förändra.

Lön, avtal och försäkringar

Vi jobbar för dig, och alla avtal är såklart enligt dina önskemål. Vi ser till att du får en marknadsmässig ersättning, försäkringar och sunda avtal. Allt som du förtjänar!

  • Jobba heltid, deltid eller enstaka arbetspass
  • Få lön redan efter tio dagar
  • Försäkring ingår
  • Välj att fakturera från eget företag

Alltid nära till hands

Vi gillar att ha en personlig kontakt med alla våra sjuksköterskor. Om du undrar något eller har någon fundering är vi alltid tillgängliga via telefon eller mail. Den kan även ringa vårt journummer. Hit kan du ringa dygnet runt, året om.

Om du är nyfiken på att jobba som sjuksköterska i Sverige eller Norge kan du snabbt och enkelt göra en intresseanmälan. När du har gjort det kontaktar en handläggare dig så fort som möjligt för att komma igång.

Vi anlitar sjuksköterskor inom alla fält!

Brinner du för något särskilt område? Oavsett vilken typ av sjuksköterska du är kan du arbeta som vårdkonsult i Sverige och Norge. Vi bemannar tjänster inom alla fält; från primärvård till specialistkliniker.

Kommun och primärvård
Oftalmologi
Psykiatri
Specialistutbildade sjuksköterskor
Medicin
Primärvård
Radiologi

Gör som många andra finska sjuksköterskor, gör en intresseanmälan idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig för sjuksköterskor.