Jobbar du som läkare eller Sjuksköterska i finland?

Bli en vårdkonsult i Sverige eller Norge

Du som arbetar inom vården i Finland är en hjälte på många sätt. Och det yrke som du har valt är något av det viktigaste vi har. Du, tillsammans med all annan vårdpersonal i norden delar något gemensamt, viljan att hjälpa andra människor. Något som ni kanske inte delar är samma förutsättningar och yrkesliv. Det kan handla om lön, villkor, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter.

Som konsult arbetar du på egna villkor när det passar dig. Oavsett om du är sjuksköterska eller läkare. Vi hjälper dig ta steget!

Ta kontakt

Vill du finna vägen till ett nytt jobb?
Vi kan hjälpa dig med att ta det första steget

Vart du än är i livet kan vi hjälpa dig ta nästa steg. Du kan ringa eller maila oss, valet är ditt.

En konsult inom vården

Vad innebär vårdbemanning i Sverige och Norge?

Du kanske har hört talas om bemanning i Sverige och Norge, men inte riktigt säker på vad det innebär, eller behöver lite hjälp att ta det där första steget. Vårdbemanning innebär att man hjälper vårdgivare med personal där behov finns. Men det är DU som bestämmer precis hur, när och var du vill jobba. Vården i Sverige och Norge fungerar på ungefär samma sätt. Du kan vara fast anställd på vårdenheten, eller arbeta som konsult via ett vårdbemanningsbolag.

Arbetar du som konsult innebär det högre lön, bättre förmåner och bättre villkor. Dessutom får du större flexibilitet och kan bestämma över din egen tid. Du får möjlighet till miljöombyten och nya erfarenheter, kan resa och uppleva olika delar av Sverige - eller Norge. Dessutom väljer du själv om du vill jobba heltid eller deltid, korta eller långa uppdrag, eller en kombination. Du kanske bara vill prova på under sommaren till att börja med?

Ta första steget

Börja din resa och gör en intresseanmälan idag!

Livet som konsult

Varför ska du arbeta som konsult i Sverige eller Norge?

Som vårdkonsult i Sverige och Norge har du bättre lön och bättre förmåner, än om du arbetar som sjuksköterska eller läkare i Finland. Men friheten och flexibiliteten är nog det som gör att de flesta väljer att ta steget. Konsultläkare och konsultsjuksköterskor finns i nästan alla typer av specialistroller, så du kan fortsätta jobba med precis det du brinner för.

  • Bättre lön
  • Bättre förmåner
  • Större flexibilitet
  • Bestäm mer över din egen tid
  • Heltid, deltid eller i kombination med andra uppdrag
  • Möjlighet till miljöombyten och nya utmaningar
läkarleasing - Nordens ledande vårdbemanningsbolag

Vilka är vi?

LäkarLeasing är ett svenskt vårdbemanningsbolag som skapades år 2005 för att bemöta det växande behovet av vårdkonsulter inom den svenska sjukvården. Vi har vuxit stadigt sedan starten, och dag är vi marknadsledande inom vårdbemanning i Sverige och Norge.

LäkarLeasings vision är att skapa en hållbar sjukvård där alla människor kan få rätt vård i rätt tid. Det gör vi genom att avlasta vården med kvalificerad vårdpersonal. Självklart erbjuder vi vår personal goda villkor och kontroll över sin arbetssituation. Det tror vi är vägen till en en attraktiv arbetsmarknad inom sjukvården, där vårdpersonalen kan fokusera på patienterna.

Vi vill hjälpa finska sjuksköterskor och läkare med att få ett arbetsliv de förtjänar, med bättre lön och förmåner. Kontakta oss idag så hjälper vi dig ta steget!

Två glada läkare och en sjuksköterska som pratar med varandra.
Nordens ledande VÅRDBEMANNINGSFÖRETAG

Hos oss är du fri men inte ensam

Många läkare och sjuksköterskor väljer att jobba som konsult inom vården för att det ger stor frihet. Men det betyder inte att du står ensam. Du har kollegor över hela Sverige och Norge, och kan ringa oss dygnet runt med frågor eller funderingar.

Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.