Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.
Jobba med oss

Livet som bemanningssjuksköterska

Gå med i ett av Sveriges största bemanningsföretag för bemanningssjuksköterskor och hyrsjuksköterskor!

Några av våra lediga jobb

Skapa ett konto för att se många fler lediga jobb för bemanningssjuksköterskor som LäkarLeasing har just nu i hela Sverige och Norge.

Vad är en bemanningssjuksköterska?

En bemanningssjuksköterska arbetar som konsult istället för att vara anställd av regionen eller vårdinrättningen. Uppdragen är såväl heltidstjänster som deltidstjänster, olika typer av vikariat eller att arbeta tidsbestämda projekt. Om du vill veta mer om fördelarna med att jobba som bemanningssjuksköterska och konsult i vården kan se LäkarLeasings VD, Peter Ehrner, berätta mer om det här.

Hur vill du jobba?

Flexibelitet och frihet är något som lockar många att välja att jobba som bemanningssjuksköterska. Oavsett om du vill jobba på heltid, deltid eller timme. Som ordinarie eller på vikariat.

Uppdragen som bemanningssjuksköterska varierar i längd. Vill du ha trygghet väjer du ett längre uppdrag, och trivs du med utmaningar väljer du kortare uppdrag. Vi bemannar många specialistroller och du har möjlighet att välja det jobb som passar just ditt intresse, takt och utveckling.

Du behöver inte säga upp dig från din nuvarande tjänst om du bara vill jobba extra, och du väljer alltid själv om du vill få lön eller fakturera via eget bolag.

Två glada läkare och en sjuksköterska som står mot en blå bakgrund.

Jobba hemma eller på annan ort

En del vill jobba nära hemorten, andra vill hitta utmaningar på ny ort. Var än i landet du väljer att arbeta, hjälper vi självklart till med allt det praktiska vad gäller resor och boende.

Vi har uppdrag i Sveriges alla regioner, och likaså i Norge. Om du vill du jobba som bemanningssjuksköterska i Norge hjälper vi till med allt du behöver: Norsk legitimation, intyg från svenska försäkringskassan och det samordningsnummer och skattekort du behöver när uppdraget väl satt igång.

Lön, avtal och försäkringar

Vi på LäkarLeasing jobbar för dig, och alla avtal är såklart enligt dina önskemål. Vi ser till att du får en marknadsmässig ersättning, försäkringar och sunda avtal som liknar kollektivavtalen.

  • Jobba heltid, deltid eller på timme
  • Få lön redan efter tio dagar
  • Välj att fakturera från eget företag om du vill
  • Försäkring ingår

Alltid nära till hands

Vi gillar att ha en personlig kontakt med alla våra bemanningsjuksköterskor. Om du undrar något eller har någon fundering är vi alltid tillgängliga på vårt journummer. Hit kan du ringa dygnet runt, året om.

Om du är nyfiken på jobbet som bemanningssjuksköterska kan du snabbt och enkelt skapa ett konto här hos oss på LäkarLeasing och se vilka uppdrag som finns tillgängliga just nu. När du registrerat dig kan vi också matcha dig med framtida uppdrag.

Vi anlitar sjuksköterskor inom alla fält!

Brinner du för något särskilt område? Oavsett vilken typ av sjuksköterska du är kan du arbeta som vårdkonsult. Vi bemannar tjänster inom alla fält; från primärvård till specialistkliniker.

Kommun och primärvård
Oftalmologi
Psykiatri
Specialistutbildade sjuksköterskor
Medicin
Primärvård
Radiologi

Gör som många andra, gör en intresseanmälan idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig för sjuksköterskor.