Jobba med oss

Livet som stafettläkare

På LäkarLeasing vet vi vilken skillnad det gör när du som stafettläkare har kontroll över din vardag. Vårt mål är att kunna erbjuda de bästa arbetsvillkoren och skräddarsy en hållbar individuell lösning utifrån dina förutsättningar och förväntningar. När du känner att bli hyrläkare är det bästa val du gjort, då har vi lyckats med vårt jobb.

Leende kvinna med ljust hår

Vad innebär det att vara stafettläkare?

Som stafettläkare, eller hyrläkare som det även kallas, arbetar du som konsult istället för att vara anställd av regionen eller vårdinrättningen. Du kan jobba heltid, deltid,vikariat eller specifika projekt. Kika gärna på vår video där LäkarLeasings VD, Peter Ehrner, berättar mer.

Som hyrläkare bestämmer du själv hur du jobbar

Att arbeta som konsultläkare ger dig många fördelar - inte minst mer flexibilitet och frihet. Vi anpassar oss efter dina önskemål och hittar uppdrag på heltid eller deltid, under en längre eller kortare period. Du behöver bara meddela oss hur, var och när du vill jobba. Vi är vana att bemanna vårdgivare med specialistläkare, så oavsett vad du har för specialistutbildning kan vi hitta uppdrag som passar just dig, din kompetens och dina önskemål. 

Om du vill kan du välja att bara jobba extra, utan att säga upp dig från din nuvarande tjänst, och du väljer alltid själv om du vill få lön från oss eller fakturera via eget företag.

Leende manlig läkare med stetoskop runt halsen

Stafettläkare jobbar där de vill

Från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var än i landet du vill arbeta så har vi uppdrag på sjukhus och vårdcentraler, och  hjälper dig med allt det praktiska - till och med resor och boende. 

Vi samarbetar med Sveriges samtliga regioner, och även Norges. Om du vill jobba som hyrläkare i Norge hjälper vi dig med allt du behöver: Norsk legitimation, intyg från svenska försäkringskassan och det samordningsnummer och skattekort du behöver när uppdraget väl satt igång.

Ett tåg som står inne på perrongen

Lön, avtal och försäkringar

På LäkarLeasing ordnar vi med allt det praktiska enligt dina önskemål. Du kan vara säker på att få marknadsmässig ersättning, bra försäkringar och sunda avtal.

  • Jobba heltid, deltid eller på timme
  • Få lön redan efter tio dagar
  • Välj att fakturera från eget företag om du vill
  • Försäkring ingår
Kvinna blickar ut över vacker natur

Vi finns här för våra konsulter

Vi har gärna en personlig kontakt med alla våra bemanningsläkare. Om du undrar över något finns vi alltid tillgängliga på vårt journummer. Hit kan du ringa dygnet runt, året om.

Om du är nyfiken på jobbet som stafettläkare kan du snabbt och enkelt skapa ett konto hos oss på LäkarLeasing och se vilka uppdrag som finns tillgängliga just nu. Du förbinder dig inte till något. Däremot kan vi på så sätt dela framtida uppdrag som matchar dina önskemål.

Leende kvinna med munskydd

Vi anlitar läkare inom alla fält

Brinner du för något särskilt område? Oavsett vilken typ av läkare du är kan du arbeta som hyrläkare. Vi bemannar tjänster inom alla fält; från primärvård till specialistkliniker.

Kirurgi

Oftalmologi

Psykiatri

Medicin

Primärvård

Radiologi

Gör en intresseanmälan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig för läkare.

Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.