Jobba med oss

Livet som stafettläkare

Gå med i ett av Sveriges största bemanningsföretag för stafettläkare och hyrläkare!

Några av våra lediga jobb

Skapa ett konto för att se många fler lediga jobb för stafettläkare som LäkarLeasing har just nu i hela Sverige och Norge.

Vad är en stafettläkare?

En stafettläkare eller hyrläkare arbetar som konsult istället för att vara anställd av regionen eller vårdinrättningen. Uppdragen kan vara heltidstjänster, deltidstjänster, vikariat eller specifika projekt. Vill veta mer om fördelarna med att jobba som stafettläkare och konsult i vården kan se LäkarLeasings VD, Peter Ehrner, berätta mer om det här.

Hur vill du jobba?

Flexibiliteten och friheten är två av många anledningar att arbeta som inhyrd läkare. Vi har heltidstjänster och deltidstjänster, och även uppdrag för dig som bara vill jobba under kortare perioder.

Uppdragen som stafettläkare och hyrläkare varierar i längd. Vill du ha trygghet väjer du ett längre uppdrag, och trivs du med utmaningar och vill se nya arbetsplatser väljer du kortare uppdrag. Vi bemannar många vårdgivare med specialistläkare och du har möjlighet att välja det uppdrag som passar just din profil, takt och utveckling.

Du behöver inte säga upp dig från din nuvarande tjänst om du bara vill jobba extra, och du väljer alltid själv om du vill få lön eller fakturera via eget bolag.

Tre läkare och en kvinnlig patient på ett sjukhus.

Hyrläkare hemma eller på annan ort

Vi har uppdrag på sjukhus och vårdcentraler från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var än i landet du väljer att arbeta, hjälper vi självklart till med allt det praktiska. Även vad gäller resor och boende.

Vi har uppdrag i Sveriges alla regioner, och likaså i Norge. Om du vill jobba som hyrläkare i Norge hjälper vi till med allt du behöver: Norsk legitimation, intyg från svenska försäkringskassan och det samordningsnummer och skattekort du behöver när uppdraget väl satt igång.

Lön, avtal och försäkringar

Vi tar hand om allt det praktiska enligt dina önskemål, och ser till att du får en marknadsmässig ersättning, försäkringar och sunda avtal.

  • Jobba heltid, deltid eller på timme
  • Få lön redan efter tio dagar
  • Välj att fakturera från eget företag om du vill
  • Försäkring ingår

Alltid nära till hands

Vi har gärna en personlig kontakt med alla våra bemanningsläkare. Om du undrar något eller har någon fundering är vi alltid tillgängliga på vårt journummer. Hit kan du ringa dygnet runt, året om.

Om du är nyfiken på jobbet som stafettläkare eller hyrläkare kan du snabbt och enkelt skapa ett konto här hos oss på LäkarLeasing och se vilka uppdrag som finns tillgängliga just nu. När du registrerat dig kan vi också matcha dig med framtida uppdrag.

Vi anlitar läkare inom alla fält!

Brinner du för något särskilt område? Oavsett vilken typ av läkare du är kan du arbeta som hyrläkare. Vi bemannar tjänster inom alla fält; från primärvård till specialistkliniker.

Kirurgi
Oftalmologi
Psykiatri
Medicin
Primärvård
Radiologi

Gör en intresseanmälan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig för läkare.

Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.