Jobba med oss

Så blir du vårdkonsult

Är du nyfiken på att jobba med ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vården? Att ta första steget är kanske enklare än du tror.

Skapa konto på LäkarLeasing

Första steget till att jobba med oss är enkelt. Skapa ett konto eller fyll i en intresseanmälan här nedan.

Självklart kostar det inget, och du förbinder dig inte till något uppdrag. Det är bara så att vi kan få kontakt och lära känna varandra bättre!

En manlig läkare i en dator.

Intervju och profil

När vi fått dina kontaktuppgifter ringer vi upp dig. Vi diskuterar tillsammans dina tidigare erfarenheter och dina önskemål om arbetsplats. Vissa vill ha trygghet och långsiktighet, andra söker utmaning och korta uppdrag. En del vill du jobba nära hemmet, andra vill resa någonstans där timersättningen maximeras.

Genom att lära känna dig kan vi komma med förslag på uppdrag som passar just dig.

Uppdrag

Vi matchar din profil och dina önskemål med spännande uppdrag. Om både du och uppdragsgivaren är intresserade kan du snart börja arbeta på din nya arbetsplats.

Vi finns till hands under hela uppdraget, om det skulle uppstå några frågor eller om det är något du vill förändra.

Gör en intresseanmälan och bli kontaktad

Våra duktiga handläggare är redo att hjälpa dig, fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att sätta igång.

Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.