Lene

Sjuksköterska Lene berättar:

Jag valde LäkarLeasing för att jag har en f.d. kollega som rekommenderade dem. Hon var alltid nöjd med sättet hon kunde styra sin arbetsvardag på genom LäkarLeasing och sina goda arbetsvillkor och tack vare detta har hon aldrig övervägt att byta bolag. Det är flera år sedan jag arbetade med henne, men hur nöjd hon var med LäkarLeasing stannade alltid kvar hos mig. När jag under år 2019 bestämde mig för att testa på bemanningsuppdrag var det därför ett självklart val att välja Läkarleasing!

Jag kom i kontakt med konsultchef Maria Demir och fick ett gott intryck redan från start. Jag kände en tillit till Maria och att hon snabbt skulle kunna hjälpa mig att hitta rätt i bemanningsdjungeln. Allt flöt på och Maria kunde alltid hitta både uppdrag, boende och resor snabbt vilket känns oerhört tryggt. Jag vet att jag kan vända mig till min konsultchef om det är något jag undrar över eller bara vill prata av mig kring privata ärenden. Är det något jag funderar över eller tycker är jobbigt är Maria där och löser problemet, för hinder är absolut något man ofta stöter på som sjuksköterska.

Jag visste redan som barn att jag ville utbilda mig till sjuksköterska. Jag drömde om ett arbete där jag kan hjälpa människor i behov

Jag har blivit en bättre sjuksköterska under tiden jag har arbetat för LäkarLeasing och min erfarenhet växer för varje dag som går. Det är det som är fördelen med bemanning, man kan arbeta på många olika verksamheter och lära sig mer än vad man hade kunnat göra i en och samma tjänst på en och samma verksamhet. Jag känner mig även mer och mer trygg i min yrkesroll i takt med att jag utvecklas och får fler erfarenheter. Varje bemanningsuppdrag är en utmaning, och jag älskar utmaningar! Jag upplever att min konsultchef Maria känner mig väl och vet vilka uppdrag som passar mig, hon individanpassar även sitt arbetssätt utefter varje enskild sjuksköterska så att alla ska få det som är viktigt för just en själv. Det är detta som gör att jag trivs så bra med Maria och LäkarLeasing!

Låt oss sätta igång

Gör en intresseanmälan idag!