om oss

LäkarLeasing - marknadsledande inom vårdbemanning

LäkarLeasing grundades 2005 för att bemöta det växande behovet av konsultläkare inom den svenska sjukvården. Några år senare utökade vi vår verksamhet till att även innefatta sjuksköterskebemanning. Idag är det inget annat företag som kan mäta sig med vårt nätverk av vårdkonsulter. Bemanning av läkare och sjuksköterskor är fortfarande vår expertis, men vi har även annan vårdpersonal som t ex undersköterskor, fysionomer och socionomer.

Leende man och en dator

Det lilla företaget som blev störst

Vi har vuxit stadigt sedan starten. Idag är LäkarLeasing marknadsledande inom vårdbemanning i Sverige. På huvudkontoret i centrala Stockholm arbetar över 55 anställda och varje vecka tjänstgör över 350 läkare och sjuksköterskor inom den svenska vården via oss.

Rätt kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle

LäkarLeasing har hittills bemannat den svenska vården med 165 000 uppdragsveckor. Varje dag registrerar sig nya vårdkonsulter via hemsidan och i databasen finns det idag över 90 000 läkare och sjuksköterskor registrerade. Det gör att vi snabbt kan matcha rätt kompetens med det behov som finns - oavsett uppdragets karaktär.

En barnmorska som håller i en nyfödd bebis

Vi finns i hela Sverige, och Norge

Vi förser alla Sveriges regioner med vårdpersonal, från Ystad i Skåne till Kiruna i norr. Alltid med ambitionen att tillhandahålla den allra bästa vårdbemanningen. Det betyder både att vara den bästa arbetsgivaren för vår personal och den mest kvalitativa leverantören för sjukhusen, vårdcentralerna och kommunerna. Med oss är alla vårdgivare i trygga händer.

En liten röd stuga på standen
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.