Träffa LäkarLeasings VD

Peter Ehrner har ordet

Undrar du vem vår VD egentligen är? Nu har du chansen att lära känna Peter Ehrner närmare i en serie filmer, där han pratar om LäkarLeasing och relevanta ämnen.

Varför vi finns till

Vilka är LäkarLeasing

Peter får ofta frågor om LäkarLeasing. I den här videon besvarar han några av dem, som hur länge vi har funnits, och varför. Få intressanta insikter om företaget bakom vårdgivarna.

Det är du som bestämmer

Att jobba som vårdkonsult

Många av oss kämpar med att få ihop livspusslet. Här berättar Peter om fördelarna med att jobba som bemanningskonsult inom vården, hur det kan hjälpa dig att lösa jobbiga situationer vardagen eller helt enkelt hitta en ny vardag.

Vi finns för att hjälpa till

Om problem inom vården

De flesta håller nog med om att det finns stora problem inom den här svenska sjukvården. Peter Ehrner tar tillfället i akt och ger sin åsikt om ett par av dessa, och berättar hur vi som bemanningsföretag inom vården kan hjälpa till.

Läs vad sjuksköterskor och läkare säger om bemanning

Konsultberättelser

Fler konsultberättelser
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.