Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.

LäkarLeasing stärker positionen med nationellt avtal

Med det nyligen undertecknade nationella avtalet kan vi på LäkarLeasing fortsätta hjälpa dig som är sjuksköterska eller läkare med uppdrag vart du vill i Sverige. Vi satte oss ned med Peter, VD för LäkarLeasing, som förklarade det nya avtalet och vad det innebär för våra konsulter.

– Vi kan hjälpa dig som sjuksköterska eller läkare att hitta uppdrag var du vill inom landets gränser. Med det nya nationella avtalet, som är rikstäckande, kommer vi att kunna erbjuda uppdrag i alla 21 regioner, förklarar Peter.

“Vi kommer att ha uppdrag över hela landet och vara en leverantör för alla vårdgivare, vilket ger dig som konsult tillgång till en mängd olika uppdrag”

Det nya nationella avtalet, planerat att träda i kraft den 1 januari 2024, markerar en historisk förändring. Istället för 21 olika regionavtal blir det ett enhetligt nationellt avtal, och LäkarLeasing kommer att vara en av de utvalda leverantörerna för alla regioner i Sverige under de kommande fyra åren.

– Den nya överenskommelsen gäller nationellt och omfattar hela Sverige, vilket aldrig har hänt tidigare. Vi ser fram emot att dra igång på full fart och erbjuda de bästa möjliga lösningarna både för våra konsulter och våra kunder, säger Peter.

Peter Ehrner, VD på LäkarLeasing

En förändring i rätt riktning

För sjukhus och vårdcentraler innebär avtalet en möjlighet att erhålla högkvalificerad sjukvårdspersonal från en pålitlig leverantör. Det nationella avtalet är en strävan efter att skapa en mer strukturerad bransch som kommer att resultera i högre kvalitet.

– Avtalet kommer resultera i en mer strukturerad och hållbar bransch, vilket innebär högre kvalitet. Detta skapar en mer flexibel marknad för kunder att ställa högre krav på sina leverantörer, förklarar Peter.

Genom avtalet kommer sjuksköterskor och läkare att uppleva en ökad tillgänglighet till uppdrag i hela landet. 

– Vi kommer att ha uppdrag över hela landet och vara en leverantör för alla vårdgivare, vilket ger dig som konsult tillgång till en mängd olika uppdrag, förklarar Peter.

“Vi ger dig möjligheten att styra din egen tid och vara med och forma ditt nästa äventyr eller uppdrag.”

Fördelar med att jobba som vårdkonsult 

Flexibiliteten och friheten som kommer med att arbeta inom vårdbemanning öppnar upp möjligheter för våra konsulter att utforska nya arbetsplatser och miljöer. Här har du möjlighet att forma din egen tillvaro och skapa en balans mellan arbete och fritid. Om du strävar efter att ha mer tid för familj eller fritid, ger vårt bemanningskoncept dig möjlighet att anpassa ditt schema efter dina behov genom att välja bland olika uppdrag som passar dig bäst. På detta sätt kan du aktivt styra din arbetssituation och uppnå den önskade harmonin i livspusslet.

– Då vi kan erbjuda dig uppdrag över hela Sverige kan du tillsammans med oss uppfylla exakt det du önskar i ditt nästa professionella steg, säger Peter.

Vårt samarbete med sjukhusen och vårdcentralerna

– Helt enkelt strävar vi efter att leverera högsta kvalitet och bästa service till alla sjukhus och vårdcentraler i Sverige. Vi har ett högt anseende som leverantör, och vi förväntar oss det också av våra konsulter. Vi strävar efter att vara bäst och vill arbeta med de bästa, förklarar Peter. 

Då kostnaderna för bemanningspersonal inom vården har ökat i snabb takt under 2022 och 2023 kommer denna nationella överenskommelse förhoppningsvis stabilisera marknaden till viss del. LäkarLeasings uppdrag är att erbjuda bästa möjliga service för svensk hälso- och sjukvård i form av bemanningspersonal, och företaget vill verka som ett komplement till ordinarie sjukvård vid arbetstoppar eller vid akuta behov där bemanning gör sig bäst.

De fyra huvudelementen i LäkarLeasing

• Bland de största inom vårdbemanning: Vi är branschledare med omfattande erfarenhet, vilket garanterar högkvalitativt stöd och tillgång till kompetent personal för att möta våra kunders behov.

• Fokus på kvalitet: Vi prioriterar alltid rekrytering av hög kvalitet och betonar professionalismen och effektiviteten hos våra konsulter.

• Personlig kontakt: Vi lägger stor vikt vid personliga relationer under hela rekryteringsprocessen. Din första kontaktperson förblir din huvudkontakt, och vi strävar efter en enhetlig och smidig upplevelse.

• Långsiktig omsorg: Vi erbjuder pensionsplaner för att visa vårt engagemang och omsorg för våra konsulter, även på lång sikt.

Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig att
ta nästa steg mot livet du drömmer om!
Nyheter

Senaste nytt på LäkarLeasing

Fler artiklar
Instagram

Följ @LakarLeasing på Instagram