Fokus på familjen - samtal med en konsult

Blogg

Sedan 1994 uppmärksammar FN familjen genom en internationell temadag. Där är syftet just att uppmärksamma hur betydelsefull familjen är för såväl oss själva som individer, för vår hälsa, och för samhället i stort. 

För många är det viktigt för att kunna känna trygghet och närhet, och få ett ordentligt stöd genom livet. Men hur den ser ut kan variera på ett otal olika sätt. Skillnaderna från familj till familj kan ligga i såväl kön som antal, som bakgrunder eller om det finns blodsband eller inte. En del familjer föds vi in i och andra väljer vi. Det finns många variationer och alla är lika giltiga. Men oavsett så är det viktigt för oss på LäkarLeasing att du har kontroll över din situation. Vårt mål är att kunna erbjuda de bästa arbetsvillkoren och skräddarsy en hållbar lösning.

Nya möjligheter i livet

Det här var någonting Iselin tog fasta på, när hon var nyfiken på att prova en ny stad. Och för henne var möjligheterna att ta med hela familjen avgörande för att ens kunna överväga det nya jobbet:

Eftersom min dotter bara vara 7 månader behövde både barn och man kunna följa med, utöver hund och katt. Vi vill heller inte flytta runt så mycket på grund av det, så för oss blev detta ett provprojekt för att se om vi vill flytta till den nya orten eller inte. Samtidigt fick jag möjlighet att testa ett nytt jobb och bygga nya erfarenheter.


Hur har det känts?
Flyttprocessen har gått väldigt fint. Vi fick mycket vägledning och hjälp av LäkarLeasing såväl före flytten som under tiden. Det har varit överraskande enkelt att flytta med hela familjen.


På vilket sätt har LäkarLeasing varit till hjälp?
De har ordnat lägenhet anpassat till våra krav på boende, och tagit hänsyn till familjen. Att vi har en dotter som är så liten hade stor betydelse för vilka kriterier som blev satta för bostad, och de har haft förståelse för detta - och har sträckt sig långt för att infria våra förväntningar. Dessutom har de svarat på alla frågor som dykt upp under tiden och varit väldigt tillmötesgående.


Vad har varit det bästa med att testa en ny ort?
Nya utmaningar i ett nytt jobb. Och att man kan på ett nytt ställe och se om man trivs, eftersom man funderar på att flytta på sig.

Med dig och din familj i fokus

Vare sig du är läkare eller sjuksköterska som ska arbeta på annan ort, kan vi erbjuda dig möjligheten att ta med din familj på uppdragen. Vi på LäkarLeasing ser alltid till att hitta den lösning som passar dig bäst, för hos oss är det du som sitter i förarsätet.


Vill du veta mer om möjligheterna för just dig och din familj? Kontakta oss för vidare information.

Låt oss sätta igång

Gör en intresseanmälan idag!