Jobba med oss

Bemanningsföretaget för alla socionomer

Hos LäkarLeasing förstår vi att varje socionom har unika skäl till att välja bemanning. Vi är här för att skräddarsy lösningar som passar dina personliga behov och mål. Kanske söker du en balans mellan arbete och privatliv, eller strävar efter nya möjligheter på en annan avdelning, ort eller arbetsplats. Det kan även vara att du önskar förbättra din ekonomiska situation, kanske för att säkra din pension, finansiera en dröm eller helt enkelt för att höja din levnadsstandard. Oavsett anledning är vårt mål att ge dig möjligheter som är anpassade efter just dina önskemål och behov.

En kvinna som tittar ut över havet
En kvinna som tittar ut över havet

Socionombemanning ger dig frihet - och trygghet

Att välja en karriär inom socionombemanning genom LäkarLeasing innebär en unik kombination av flexibilitet och trygghet. Som konsult hos oss behöver du inte oroa dig för att förlora den säkerhet en fast anställning erbjuder. Istället öppnas dörren till en värld av anpassningsbara arbetstillfällen, skräddarsydda för att passa dina personliga önskemål och behov. Hos oss får du inte bara attraktiva förmåner och arbetsvillkor, men också möjligheten att styra över din egen tid, välja mellan olika arbetsmiljöer och uppleva nya delar av Sverige.

Oavsett om du söker heltidsarbete, deltidsuppdrag, kortare perioder eller längre projekt, har vi alternativen för dig. Du kan till och med välja att börja med en kortare period under din ledighet för att känna på hur det är att arbeta som konsult. Dessutom erbjuder vi flexibilitet i ersättningsformerna, antingen genom lön eller genom fakturering via eget företag.

Vad tjänar en bemanningssjuksköterska?

Den genomsnittliga månadslönen* för grundutbildade sjuksköterskor i Sverige 2020 var 38 700 kr (exklusive semesterersättning). Enligt Bemlos inrapporterade löner tjänar en bemanningssjuksköterska i snitt 55 040 kr – alltså drygt 16 000 kr mer – varje månad.

För specialistsjuksköterskor i offentlig sektor var medellönen 2020 37 900 kr i månaden. Specialistsjuksköterskor som jobbar inom bemanning har en genomsnittlig månadslön på 62 240 kronor – alltså drygt 24 000 kr mer varje månad. (OB tillkommer, vilket ökar lönen ytterligare).

*I siffrorna tas inte hänsyn till eventuella förmåner, erfarenhet, villkor för tjänstepension eller vilka arbetsplatser uppdragen utförts på. Av dessa anledningar ska du inte se siffrorna som en exakt representation av vad du borde tjäna, utan snarare som ett hjälpmedel för att avgöra om ett erbjudande är rimligt eller inte. Lönestatistiken är hämtad från Bemlo.

En leende sjuksköterska i ljusblå bussarong
Kvinnlig sjuksköterska

Vi heter Läkarleasing.
Men vi jobbar lika mycket med socionomer.

Vårt mål är att bli det ledande bemanningsföretaget i Sverige för socionomer genom att erbjuda personligt stöd före, under och efter varje uppdrag. När du arbetar med oss får du en dedikerad kontaktperson och större frihet samt kontroll över ditt arbetsliv jämfört med fast anställning. Vare sig du söker nya möjligheter i en annan stad, vill utforska olika karriärvägar eller bara vill ta kontroll över din tid, är LäkarLeasing är en trygg partner för dig som socionom.

Anställd eller fakturera via eget bolag

När du arbetar som bemanningssjuksköterska behöver du inte vara anställd hos Läkarleasing. Du kan faktura via eget företag. Har du inget kan vi hjälpa dig komma igång och även ge tips på vad du behöver tänka på som egenföretagare i vårdbranschen.

Kvinnlig sjuksköterska

Vad kan du som socionom förvänta dig utöver högre lön?

Vi har bemannat vården sedan 2005 och har gedigen erfarenhet av bemanning. För dig som socionom betyder det en trygg uppdragsgivare som tar hand om dig under hela ditt uppdrag. Du tilldelas en personlig fast kontakt som hjälper dig före, under och efter ditt uppdrag. Vi vill att du ska kunna fokusera på det DU är bra på, så tar vi hand om allt annat.

Miljöombyte och nya erfarenheter

Som socionomkonsult har du frihet att välja var och hur du vill jobba. Uppdragen varierar i längd och du kan själv välja korta eller långa uppdrag utifrån vad som passar ditt intresse eller kompetensområde.

Utöver konkurrenskraftig lön, bättre förmåner och bättre villkor får du även möjlighet till miljöombyten och nya erfarenheter. Kanske vill du resa och uppleva andra delar av Sverige? Möjligheterna är många och vi ser alltid till att hitta en lösning som passar just dig.

Vad kan du som sjuksköterska förvänta dig utöver högre lön?

Vi har bemannat vården sedan 2005 och har gedigen erfarenhet av vårdbranschen. Idag är Läkarleasing en av de ledande aktörerna och har avtal med Sveriges alla regioner, från norr till söder. Det innebär att du kan arbeta var du vill i Sverige. Vi har också verksamhet i Norge! För dig som sjuksköterska betyder det en trygg uppdragsgivare som tar hand om dig under hela ditt uppdrag. Du tilldelas en personlig fast kontakt som hjälper dig före, under och efter ditt uppdrag. Vi vill att du ska kunna fokusera på det DU är bra på, så tar vi hand om allt annat.

Miljöombyte och nya erfarenheter

Som bemanningssjuksköterska har du frihet att välja var och hur du vill jobba. Uppdragen varierar i längd och du kan själv välja korta eller långa uppdrag utifrån vad som passar ditt intresse eller kompetensområde - vi erbjuder hundratals uppdrag att välja mellan. Här kan du se ett urval av våra lediga jobb som sjuksköterska.

Utöver konkurrenskraftig lön, bättre förmåner och bättre villkor får du även möjlighet till miljöombyten och nya erfarenheter. Kanske vill du resa och uppleva andra delar av Sverige? Möjligheterna är många och vi ser alltid till att hitta en lösning som passar just dig.

Nyfiken på att prova? Läs mer om hur du blir vårdkonsult eller se ett urval av aktuella uppdrag för dig som är sjuksköterska.

En sjuksköterska med mörkt hår som hänger upp en dropp påse i en ställning

Ta första steget mot en bättre vardag,
fyll i vår intresseanmälan!

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och bli kontaktad av en bemanningsansvarig för socionomer

Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Visa vår Personuppgiftspolicy för mer information.